Matti Villikari

Atomipommi oli iso jytky

  • iso jytky
    iso jytky

On kulunut 70 vuotta siitä kun Yhdysvallat pakotti Japanin antautumaan pudottamalla 15 kilotonnin ydinpommit Hiroshimaan ja Nagasagiin.

Meille on jatkuvasti todistettu kuinka USA hyökkäilee sinne sun tänne ja käyttää vielä sotilasliitto Natoakin tähän sotapolitiikkaansa.

 

Nämä, jotka muistuttavat meitä aina USA:n hyökkäyspolitiikasta, systemaattisesti unohtavat USA:n brutaalin maihinnousun ja hyökkäyksen  Normandiassa.  Aina  puhutaan hyökkäyksistä  Vietnamiin, Irakiin, Kuwaitiin,  Bosniaan, Libanoniin ja Afganistaniin.   Onko kukaan koskaan miettinyt miten maa makaisi, jos jenkit olisivat aina vain pysyneet omalla maallaan?  Japanin hyökkäystä Pearl Harboriin lukuun ottamatta mikään maa ei ole koskaan hyökännyt USA:n kimppuun.   Rauhassa ovat saaneet olla siellä Pohjois-Amerikassa.  Olisivat antaneet meidän hoitaa sotamme ihan itse.  Suomenkin rajat saattaisivat olla erilaiset?   Hyi USA mitä olet tehnyt.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän EeroPyykkl kuva
Eero Pyykkölä

Näin. Usa pelasti Euroopan Neuvostoliiton avustuksella, koska Saksa rikkoi sopimuksensa Neuvostoliiton kanssa.

Käyttäjän jperttula kuva
Juhani Perttu

Ei kun Suomi ja Saksa pelastivat Euroopan Neuvostoliiton laajenemispolitiikalta.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Jahvol, ja USA katseli sivussa kun vanjat paineli kohti Pariisia?

2.maailmansodan historiaa voidaan kertoa monella tavalla. Juhanilla on omansa.

Jyrki Paldán

Lähi-idän rakkarit lensivät lentokoneella kerrostaloja päin Yhdysvalloissa saadakseen pelkovaikutuksen avulla tahtonsa läpi ja Yhdysvaltojen sotavoimat pois alueeltaan.

Yhdysvaltojen rakkarit tiputtivat ydinpommin siviilikaupunkiin saadakseen pelotevaikutuksen avulla tahtonsa läpi ja Japanin lopettamaan maansa puolustamisen.

Toinen on terrorismia ja toinen ei. Näin se maailma makaa.

Toimituksen poiminnat