Matti Villikari

Välikysymyksiä

Pakko pistää ”välikysymys”.   Missä luuraavat venäjämieliset kun Airiston Helmen rikosepäilystä ei kuulu mitään. Uutisen julkistuksesta on kulunut jo yli 12 tuntia?

Olisiko sittenkin kysymys muustakin?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Suomalaiseen perinteeseen kyllä kuuluu, että ensin "tutkitaan ja sitten hutkitaan". Joskus on kyllä käynyt niin, että tuo hutkimispuoli on jäänyt perin vähäiseksi "yleisistä syistä" johtuen.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Toistaiseksi on varmaa vain se, että turkulaiset poliisit haluavat ajella helikopterilla ja päästä isosti lehteen.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Saattaa olla polliiseita muualtakin kun Turuust.

Käyttäjän MarttiHaverinen kuva
Martti Haverinen

Nyt kun operaatiossa aloitteellinen on ollut jokin muu taho, kuin Kreml, niin saamme odottaa Koivulan, Lintusen sun muiden kommentteja aiheesta siihen saakka, kunnes Pietarin tehtaiden wirallinen sepustus on laadittu. Muutoinhan tämäkin tuutti olisi täynnä tuubaa jo, mutta joudumme odottelemaan naapurimaan ohjeiden saapumista senttareilleen.

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Sotilaslähde HS:lle: Venäläiskytkyinen Airiston Helmi ollut vuosia Puolustusvoimien ja Supon tarkkailun alla – ”Ne hankkivat strategisia kohteita ja me olemme hölmöjä, kun olemme myyneet”. Ja onkohan tuo tälle illalle sattumalta ajoittunut presidentin virka-asunnon palohälytyksen syy teknieen vian aiheuttama savu sittenkään ainut mahdollinen... Päivän mittaan on muuten hävittäjänujellustakin kuulunut rannoilta kauempanakin Turun saaristosta, täällä pääkaupungissapäinkin.

Myös Pasi Majuri arvelee että sotilasoperaatiosta on kyse mieluummin kuin paikallisvaltesmannin ratsiasta: http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/261371-o...

Käyttäjän jarmolauros kuva
Jarmo Lauros

Muusta on kysymys kuin rahanpesusta.
Mikäli olisi kuitenkin kyse rahanpesusta, on ajoitus huono. Uutinen miljoonien pesuineen hukkuu DanskeBankin ja eestiläisten satojen miljardien pesuloihin.

Käyttäjän mattivillikari kuva
Matti Villikari

Veropetos on hyvä syy tehdä kotietsintä. Al Caponea ei koskaan saatu kiini muusta kuin veropetoksista ja rahanpesusta.

Toimituksen poiminnat